måndag 21 januari 2013

Snabbischeck

Måndagkväll redan, har varit ledig 4 av mina 6. Dagarna går fort kan jag sammanfatta!

Fredag: gick åt att ladda och SOVA, jag var rejält trött efter intensiv jobbperiod. Tycker egentligen inte om att ha det så men nu var det inte jag som fick bestämma denna gång... Vill hellre ha det jämnare med arbetsdagarna. Tack och lov får jag snart lägga schema själv!
Blev lite shopping med T på em eftersom hon skulle på klassfest på kvällen. Väldigt viktigt med nya kläder!
Ingen pli på mig med träning denna dag. Snuvig och störtblödde näsblod på jobbet kvällen innan så lyssnade på min kropp, använde sunt förnuft och vilade. Denna bild får symbolisera fredag:
Hallonröra med mandelcrunch!


Lördag: Sovmorgon igen! (semesterkänsla!) Blev brunch, roa barnen (köpa lördagsgodis!) och fyllde upp det tomma kylskåpet. Lugn kväll med middag och stryktipset. Vi valde att skåla lite och drog ner till puben, träffade en massa roligt folk och det kändes helt rätt att förpassa sig till stan och socialisera sig :-)
Ingen träning!



Lowcarb hamburgare på MAX kl 01:30 på natten!
Söndag: Sov länge (ovanligt) käkade pannkaka, drog en celsius och var bara tvungen att dämpa träningsångesten med en promenad, blev 7,5 km med bra musik i öronen. Bra jobbat av mig då vi kom hem sent och druckit röd vin. Annars var det inte så mycket aktivitet under söndagen. Bakade bröd såg på Hamilton osv. Lugna gatan. 



Godaste glassen!
Måndag: Alltså dagen idag. Fick sovmorgon! Har aldrig sovit så mycket någon gång tror jag, som jag sovit dessa dagar! Varit en vända på stan, sett på TV, lagat mat, simmat 2000 m! handlat och nu sitter jag här! Har inget foto som dagens. Blir nog denna då tulpanerna äntligen kommit! 


Mycket kärlek dessa dagar då han oxå är ledig! Känns toppen :-) Kärlek Sova Träna Äta. Behöver man mer?! Inte jag.... Nu ska jag ta en liten kvällsmat och se film. Igen. Ska försöka lite mer skriva sen. Om allt. Men jag inser nu att jag behöver ha koll på maten och träna regelbundet (har gått upp i vikt!)