tisdag 29 oktober 2013

Dvala

Morfintabletter hjälper måttligt... Jag hamnar liksom i en dvala. Dock är jag mer med av dessa än av citodon. Är så himla rädd att jag kör slut på ryggen och jag är glad över att kroppen sa ifrån. Undrar hur länge jag har gått med ont annars? Jag är specialist på att bara köra på så det var nog kroppens egna försvar mot mig själv. Nu finns det tid att landa, att underlätta för mig själv. Dock mildras inte smärtan så snabbt. Testade att köra bil men det var ingen succé kan jag säga, ingen höjdare alls... Hur som helst, jag sitter en stund, ligger en stund, går en stund och står en stund om vartannat. Lyckades sova skapligt ok i natt. Och dra på trissor, en läkartid har jag fått hos min husläkare. Efter två veckor skulle jag ju få komma och utvärdera och få en remiss. Exakt på den 14:de dagen fick jag en tid.

Min kära dotter bakade en chokladkaka till mig igår. I hopp om att jag skulle få ner någonting. Inga mängder fast föda som tuggas dessa dagar. Men kakan var god och hon lyckas med LCHF bakning :-) Gick efter en saffranskaka-recept men bytte ut saffranet mot ekologiskt kakao. Det blev en god kaka och jag åt lite faktiskt.

Såg på hypnotisören på kvällen med kärleken. Bra för att vara svensk film. :-) Kepler är ju en favorit författare så jag hoppas de andra böckerna också blir film.