onsdag 23 april 2014

Mitt i veckan

Tidig morgon i dag. Vaken sedan före sju, helt omöjligt att somna om. Tankarna började mala, ont i ryggen, ont i huvudet, ja bara allmänt DRYGT att ligga kvar. Så det resulterade i mysmorgon med lille man som idag spenderar några timmar på aqua nova med fritids och sen far på några dagars semester till Läppe! Vi var  där i somras på campingen och det visade sig att hans bästa kompis har en stuga där och sin farfar! Så han följer med dom dit i dag och kommer hem på lördag lagom till träning och tävling på söndag. Ovant att ha honom borta men han kan behöva se lite annat och jag känner mig helt trygg med den familjen.

Körde sjukgymnastik passet igår. Känner träningsvärk både vid ländryggen och magen! Det var första riktigt ordentliga passet efter att jag slutat med morfin. Kändes ordentligt bra i kroppen.
I morgon vankas några timmar på lasarettet, förinskrivning kallas det. Dotter följer med som stöd och sällskap i 4 timmar. Sedan står det inte på förens det är dags för operationsbordet :)