tisdag 12 november 2013

Tidig morgon!

Barnen är i skolan eller iaf på väg till skolan och jag var uppe tidigt som vanligt. Har dock sovit en aning bättre i natt om man jämför med andra nätter. Det känns ju som en bra start på denna dag! Har vägt mig (lite mera minus), tagit medicin och druckit en kopp te. Har lovat mig själv att försöka jobba lite extra med att äta idag. Fokusera på att verkligen kunna äta fast föda. Har planerat vad jag ska äta idag redan så jag hoppas det kan funka. Det och det faktum att jag fick medicin mot illamående hos läkare igår måste ge lite resultat. Jag har väl tänkt bort lchf till 50 % nu. Jag är nöjd bara jag kan få i mig näring av något slag. Äter dock inte sockerbitar. ;-) Märker fortfarande hur otroligt söta vissa grejer är eller så är jag känslig.... Till frukost kl. 09:00 blir det iaf rysk yoghurt och frukt. Frukt är nog bra att lägga till min kost som det är idag, dessutom är det frukten jag har saknat mest dessa snart 3 år på lchf.

Läkarbesök. Nådde inte riktigt ända fram till dit jag ville (ryggteamet). Men inom 2 veckor ska jag ha varit på magnetkamera och gjort ett besök på gyn. Gyn för att kolla bäckenbenet. Eller, det är väl mest för att ryggteamet vill utesluta allt annat innan dom ger sig in i leken. Vilket jag iofs har full förståelse för. MEN i min hjärna är det så himla solklart att det är ryggen det är fel på.... Men vem är jag att argumentera med specialister? Jag är ju bara den som har ont.... Och fan vad ont jag har alltså! Mera morfin fick jag igår också, just nu funkar den så den bryter av de värsta topparna.

Ibland går jag omkring hemma i träningskläder. Tighta träningsbyxor sportbehå och linne. Man skulle kunna tro att det ger mig mer ont i hjärtat men tvärtom, jag hämtar styrka. Hit ska jag tillbaka till känslan kan jag känna och det är viktigt. Jag har iofs alltid haft som mål att jag ska tävla mina lopp igen inom en snar framtid. Den målbilden har jag och jag kommer att göra det. Stensäker. Detta trots att jag idag knappt klarar av att gå 800 m.
 Skam den som ger sig.
Är det i detta läge jag har nytta av min envishet?